1988'den günümüze Albar Kimya

1988'den günümüze Albar Kimya

1994 yılında Albar Kimya Sanayi Ticaret Ltd Şti olarak şirketleşme sürecini tamamlayarak ve büyüyen iş hacmimize bağlı, süreç içinde ofis değişimleri yaparak 2007 yılında mevcut 1500 metrekarelik yeni binamıza geçtik.

Albar Kimya, hem bölgemizde hem de konulara göre Türkiye çapında yapmış olduğu çalışmalarda ki başarısını, yetişmiş personel ve teknolojik alt yapısına göstermiş olduğu özene borçludur. Bu anlayış çerçevesinde mevcut kadromuzun yaklaşık yarısı teknik personelden oluşmaktadır. Kadromuz kapsamında kimya mühendisleri, çevre mühendisleri ve biyoloji mezunu arkadaşlarımız mevcuttur.

Albar Kimya olarak, önem verdiğimiz kalite yönetim sistemi çerçevesinde, yapmış olduğumuz her işte kalite gerekliliklerini, işçi sağlığı ve güvenliği sistemi gerekliliklerini uygulamaktayız. 25 yılı aşkın süredir sürdürdüğümüz hizmet kalitesini ve anlayışını artırarak sürdürmek için her geçen gün yeni çalışmalar yapmaktayız.

Albar Kimya anlayış olarak benimsediği “değişmeyen tek şey değişimin kendisidir” düşüncesini işinin her alanına yaymaktadır. Hedefimiz hep daha iyiye ilerlemek ve çözüm ortağı olarak hizmetlerimizi sunmaktır.

Kaynak : https://kocaelihalkgazetesi.com/haber/12704657/1988den-gunumuze-albar-kimya

Hemen arayın! +90 (262) 335 11 20